Linkovi
Obavijesti-Kontakt
Literatura:
-Dvanaest koraka do zdravlja sa 'Tjanši'
S.A. Batečko
N.A. Derevjanko

Predavanja

Doziranja

Terapije

Iskustva

Marketing plan

zdravlje iz kine

15.03.2005., utorak

O kompaniji

PRIKAZ KORPORACIJE TIANSHI
Tianshi d.o.o. je akcionarsko društvo, transnacionalna korporacija koja nam dolazi sa istoka, iz NR Kine. Samo ime Tianshi znači 'nebeski lav', taj lav simbolički ima dva krila što predstavljaju zdravlje i blagostanje što nam ga Tianshi nudi.

OSNUTAK I POVJESNI RAZVOJ TIANSHIA
Kompaniju Tianshi je osnovao Li Cinjuanj koji je i njen predsjadnik, on inače potječe iz jedne tradicionalne liječničke obitelji. Taj čovjek vizionarskog duha došao je na jednu plemenitu ideju da bogastvo svoje zemlje-tradicijonalnu kinesku medicinu donese u svaki dom na kugli zemaljskoj.Svjetska zdravstvena organizacija je ustanovila da su bolesti koštanog sustava dosegle razinu epidemije, te se procjenjuje da od osteoporoze danas boluje oko 8-10% svjetskog pučanstva.Zbog toga je Li Cinjuanj kupio patent za 'suvremenu biološko dobivanje biokalcija' i investirao 3 milijuna dolara u izgradnju tvornice. S tom proizvodnjom počela je povijest kompanije.Njegova misao vodilja bila je: 'prironositi zdravlju čovječanstva, služiti društvu i razvijati proizvodnju.'Od srpnja 1995 god. kompanija je počela raditi po sistemu multy level marketinga MLM-a, smatrajući tu metodu najučinkovitijim načinom širenja svojih proizvoda obogaćenih kalcijem.Kompanija je vrlo brzo postigla značajne rezultate, tako da danas ima više od 15 milijuna distributera diljem svijeta i svoja predstavništva u oko 86 zemalja.Od lipanja 2004 godine ona ima i svoje predstavništvo i u Hrvatskoj.Svi ovi rezultati nisu slučajni nego su rezultat kvalitetnih proizvoda koje nudi naša kompanija a također i kvalitetnog potencijala zaposlenog osoblja. Zboga svega toga je Tianshi lider na području proizvodnje biljnih pripravaka za zdravlje.

TIANSHI DANAS
Danas je Tianshi akcionarsko društvo s ograničenom odgovornošću.Glavna upravna zgrada nalazi ime se u u glavnom gradu NR Kine Pekingu na površini od 120 000 m2. u ulici Čan-an u zgradi Hendi.Proizvodni kompleks nalazi se u lučkom gradu Tianczinu u otvorenoj zoni U-cinj na površini od 118 000 m2.U tijeku nekoliko godina ova korporacija vodi se na osnuvu načela:'Uvoditi modernu tehnologiju oslanjajući se na na najnovija dostignuća moderne bioinžinjeringa i pratiti razvoj industrije kao glavni zadatak za postizanje visokih rezultata u proizvodnji.'
Tianshi je transnacionalno korporacijsko poduzeće-gigant. Ono ima suvremenu, modernu proizvodnu tehnologiju, savršen računalni sustav, precizni kontrolni sustav za praćenje kvalitete proizvoda i sustav upravljanja na znanstvenim osnovama.Korporacija Tianshi je na osnovu najnovijih uspjeha biotehnologije, koristeći znanje kineske tradicionalne medicine, razradila i proizvodi veliki broj preparata zdravstveno-higijenske namjene. Među njima su i takvi proizvodi koji smanjuju hiperlipemiju, zadržavaju proces starenja, inhibiraju razvoj zloćudnih stanica, povisuju funkciju crijeva, djeluju kao antistresno sredstvo,reguliraju imunitet, zaštićuju kožu čovjeka itd.'Postići visoke rezultate i biti uvijek prvi'-to je cilj i geslo koji motivira suradnike Tianshija i za koje oni ne štede svoje snage.Sustav precizne kontrole kvalitete proizvoda omogućuje kompaniji ostvarivati proizvode za očuvanje zdravlja vrhunske kvalitete.To je istodobno pomoglo korporaciji u ostvarivanju njavećih uspjeha u području zdravstva.

Kompanija je dobila mnogobrojne nagrade na području zdravstva, kao što su: Zlatna medalja za visoke zdravstvene učinke proizvoda u New Yorku 1997, Diploma za najbolju proizvodnju i najbolje potrošačke proizvode, Zlatna medalja na konferenciji o preventivnoj medicini 1994god. Nagrada i nominacija najboljih proizvoda u Kini 1995god. Nagrada u znak poštovanja i priznanja vrhunskog izuma u području zdravstvanih proizvoda na azijsko-američkoj konferenciji izumitelja 1997god. itd.Osnovni fond kompanije kreće se oko 1.5 mlrd. dolara. Prema međunarodnim standardima svi proizvodi i aparate kompanije imaju certifikate ISO 9001 I 9002.
Osim toga Tianshi je i član FDA, (međunarodne udruge za hranu i lijekove).

Korporacija Tianshi ima u svom sastavu i druge kompanije.
-kompaniju za ekonomski razvoj
-kompaniju za biološki razvoj
-biološki-farmaceutsku kompaniju
-shengsi, kompaniju za nekretnine
-feishi, transportnu kompaniju
-reklamnu agenciju
-proizvodnju odjeće
-turističku agenciju
-hotel yinshi i
-sveučilište tianshi
(školu biznista).

Tianshi danas širi promidžbu o kineskoj kulturi zdravog načina života u cijelom svijetu i teži tome da svaki čovjek dosegne dug život, zdravlje i bogatstvo. Osnovna filozofija naše kompanije je vjera u neophodnost dobrog zdravlja cijelog čovječanstva.

VIZIJA TIANSHIA
Tianshi je nastao na ideji da se pomogne ljudima u njihovim zdravstvenim tegobama u čemu su svakako uspjeli. Znanstvenici predviđaju da će sljedeće stoljeće biti stoljeće o ljudskom organizmu.U burnom procesu razvoja znanosti o ljudskom zdravlju u cijelom svijetu proširit će se znanje o zaštiti zdravlja.
Otkrit će se mnogi učinkoviti izvori prehrane, pojavit će se velika količina djelotvornih proizvoda s ljekovitim svojstvima.
Korporacija Tianshi ide u korak s tom epohom donoseći u svaki dom proizvode koji su neophodni za zdrav život.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMPANIJA TIANSHI
Tianshi d.o.o. je akcionarsko društvo, transnacionalna korporacija koja nam dolazi sa istoka, iz NR Kine. Samo ime Tianshi znači 'nebeski lav', taj lav simbolički ima dva krila što predstavljaju zdravlje i blagostanje što nam ga Tianshi nudi.Kompaniju Tianshi je osnovao Li Cinjuanj koji je i njen predsjadnik, on inače potječe iz jedne tradicionalne liječničke obitelji. Taj čovjek vizionarskog duha došao je na jednu plemenitu ideju da bogastvo svoje zemlje-tradicijonalnu kinesku medicinu donese u svaki dom na kugli zemaljskoj.Svjetska zdravstvena organizacija je ustanovila da su bolesti koštanog sustava dosegle razinu epidemije, te se procjenjuje da od osteoporoze danas boluje oko 8-10% svjetskog pučanstva.Zbog toga je Li Cinjuanj kupio patent za 'suvremenu biološko dobivanje biokalcija' i investirao 3 milijuna dolara u izgradnju tvornice. S tom proizvodnjom počela je povijest kompanije.
Njegova misao vodilja bila je: 'prironositi zdravlju čovječanstva, služiti društvu i razvijati proizvodnju.'Od srpnja 1995 god. kompanija je počela raditi po sistemu multy level marketinga MLM-a, smatrajući tu metodu najučinkovitijim načinom širenja svojih proizvoda obogaćenih kalcijem.Kompanija je vrlo brzo postigla značajne rezultate, tako da danas ima više od 15 milijuna distributera diljem svijeta i svoja predstavništva u oko 86 zemalja.Od lipanja 2004 godine ona ima i svoje predstavništvo i u Hrvatskoj.Svi ovi rezultati nisu slučajni nego su rezultat kvalitetnih proizvoda koje nudi naša kompanija a također i kvalitetnog potencijala zaposlenog osoblja. Zboga svega toga je Tianshi lider na području proizvodnje biljnih pripravaka za zdravlje.Danas je Tianshi akcionarsko društvo s ograničenom odgovornošću.Glavna upravna zgrada nalazi ime se u u glavnom gradu NR Kine Pekingu na površini od 120 000 m2. u ulici Čan-an u zgradi Hendi.Proizvodni kompleks nalazi se u lučkom gradu Tianczinu u otvorenoj zoni U-cinj na površini od 118 000 m2.U tijeku nekoliko godina ova korporacija vodi se na osnuvu načela:'Uvoditi modernu tehnologiju oslanjajući se na na najnovija dostignuća moderne bioinžinjeringa i pratiti razvoj industrije kao glavni zadatak za postizanje visokih rezultata u proizvodnji.'

Tianshi je transnacionalno korporacijsko poduzeće-gigant. Ono ima suvremenu, modernu proizvodnu tehnologiju, savršen računalni sustav, precizni kontrolni sustav za praćenje kvalitete proizvoda i sustav upravljanja na znanstvenim osnovama.Korporacija Tianshi je na osnovu najnovijih uspjeha biotehnologije, koristeći znanje kineske tradicionalne medicine, razradila i proizvodi veliki broj preparata zdravstveno-higijenske namjene. Među njima su i takvi proizvodi koji smanjuju hiperlipemiju, zadržavaju proces starenja, inhibiraju razvoj zloćudnih stanica, povisuju funkciju crijeva, djeluju kao antistresno sredstvo,reguliraju imunitet, zaštićuju kožu čovjeka itd.'Postići visoke rezultate i biti uvijek prvi'-to je cilj i geslo koji motivira suradnike Tianshija i za koje oni ne štede svoje snage.Sustav precizne kontrole kvalitete proizvoda omogućuje kompaniji ostvarivati proizvode za očuvanje zdravlja vrhunske kvalitete.To je istodobno pomoglo korporaciji u ostvarivanju njavećih uspjeha u području zdravstva.Kompanija je dobila mnogobrojne nagrade na području zdravstva, kao što su: Zlatna medalja za visoke zdravstvene učinke proizvoda u New Yorku 1997, Diploma za najbolju proizvodnju i najbolje potrošačke proizvode, Zlatna medalja na konferenciji o preventivnoj medicini 1994 god.Nagrada i nominacija najboljih proizvoda u Kini 1995god. Nagrada u znak poštovanja i priznanja vrhunskog izuma u području zdravstvanih proizvoda na azijsko-američkoj konferenciji izumitelja 1997god. itd.Osnovni fond kompanije kreće se oko 1.5 mlrd. dolara. Prema međunarodnim standardima svi proizvodi i aparate kompanije imaju certifikate ISO 9001 I 9002.Osim toga Tianshi je i član FDA, (međunarodne udruge za hranu i lijekove).Tianshi danas širi promidžbu o kineskoj kulturi zdravog načina života u cijelom svijetu i teži tome da svaki čovjek dosegne dug život, zdravlje i bogatstvo. Osnovna filozofija naše kompanije je vjera u neophodnost dobrog zdravlja cijelog čovječanstva.Tianshi je nastao na ideji da se pomogne ljudima u njihovim zdravstvenim tegobama u čemu su svakako uspjeli. Znanstvenici predviđaju da će sljedeće stoljeće biti stoljeće o ljudskom organizmu.U burnom procesu razvoja znanosti o ljudskom zdravlju u cijelom svijetu proširit će se znanje o zaštiti zdravlja.Otkrit će se mnogi učinkoviti izvori prehrane, pojavit će se velika količina djelotvornih proizvoda s ljekovitim svojstvima.Korporacija Tianshi ide u korak s tom epohom donoseći u svaki dom proizvode koji su neophodni za zdrav život.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta Vi najviše cijenite: bogatstvo, ljubav, zdravlje ili život? Zdravlje. Vi ćete obavezno izabrati njega! Pošto samo zdravlje pruža energični život i samo na toj osnovi na račun marljivog i junačkog rada, može se postići bogatstvo. Mi smo izabrali proizvodnju za zdravlje jer mi cijenimo život. Zbog čega čovjek živi na zemlji? U čemu je značaj života? Zašto čovjek radi i stvara? Sve zbog jednog cilja  zbog života: plemenitog tajanstvenog ljudskog života. Cijeneći značaj života, odlučili smo za takvu proizvodnju. Svaki čovjek želi biti zdrav  to ubjedljivo potvrđuje pravilnost našeg izbora.

Li Cinjujanj-Predsjednik Uprave TIANSHI

Kineska Korporacija TIANSHI  počela je svoju marketinšku djelatnost 1995. godine i ubrzo je postala transnacionalni gigant mnogokratnih djelatnosti koji objedinjuju proizvodnju na osnovi visokih tehnologija, naučna istraživanja, indstrijsku proizvodnju, trgovinu, te rad u području nekretnina, školovanja, kulture, servisa i transporta.

Glavni ured nalazi se u glavnom gradu Kine Pekingu, u biznis-centru Henczi (Hendersen). Proizvodna baza smještena je u Zoni Novih Visokih Tehnologija Ucinj u gradu Tianjczin. Proizvodni prostor Korporacije zauzima površinu 260.000m2, od toga 120 000 m2 nadkrivenih prostora. Aktiva Korporacije je 160 miliona USA dolara. Proizvodna snaga 2002. godine po prethodnim proračunima bila je 3 milijarde USA dolara. Svega za nekoliko godina počinjući od jedne vrste proizvodnje i kapitala u iznosu 2,4 miliona USA dolara, TIANSHI je u brzom rastu izrasla u dinamičnu veliku Korporaciju, organizirala je kvalificiranu iskusnu mrežu distributera od 3,5 miliona ljudi kao fenomen direktnog mrežnog marketinga.

Oslanjajući se na najnovije tehnologije bioinženjeringa i primjenjujući recepte tradicionalne kineske medicine, prikupljene u toku 5 000 godina, znanstvenici TIANSHI izradili su seriju proizvoda s ljekovitim svojstvima. U tu seriju spadaju:
-sredstva za sniženje lipida
-sredstva za zaustavljenje procesa starenja
-sredstva za spriječavanje oboljenja raka
-sredstva za poboljšavanje rada probave
-sredstva koja povećavaju imunitet organizma
-sredstva za regulaciju fizioloških funkcija organa čovjeka.

Koristeći najnoviju proizvodnu opremu i tehnologiju, koja je nabavljena u Njemačkoj, SAD i drugim razvijanim zemljama, Korporacija je izgradila strogi sistem kontrole kvalitete proizvodnje. Prema međunarodnim standardima proizvodnja TIANSHI već je dobila međunarodni certifikat kvalitete ISO 9002.
Dio proizvodnje TIANSHI već je dobio certifikate po sistemu FDA SAD.

Korporacija TIANSHI postupno razrađuje nove vrste proizvoda oslanjajući se prije svega na znanstveno tehnički tim stručnjaka Korporacije i u suradnji s znanstvenicima kineskih i međunarodnih istraživačkih instituta, uključujući Akademiju Znanosti Kine. Korporacija TIANSHI surađuje u državnom programu pod brojem 863 u kojem je dobila eskluzivno pravo na korištenje rezultata istraživanja u području zaštite zdravlja. To su istraživanja u području genetike, pravo na novi lijek Čan le-kan, koji se proizvodi u skladu s receptom zapadne farmaceutike i ubraja se u lijekove prve kategorije u Kini; također je Korporacija dobila pravo na korištenje rezultata istraživanja u smjeru proizvodnje četri vrste novih lijekova 2. i 3. klase u skladu s receptima tradicionalne kineske farmaceutike. Za postizanje ovih ciljeva bila je kupljena zemlja površine 23 ga. i izdvojena svota 75 miliona dolara USA, što je izazvalo novi dinamični rast Korporacije.

Do 2003. godine Korporacija TIANSHI već je organizirala više od 1000 trgovina za prodaju proizvodnje u Kini, otvorila filiale i trgovačka predstavništva u 86 zemalja i regijama svih kontinenata svijeta. Osobito intenzivna prodaja proizvoda odvija se u Kanadi, USA, Rusiji, Južno Afričkoj republici, Vjetnamu, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj, Italiji i Indoneziji. Neposredni mrežni marketing TIANSHI pokriva danas cijelu zemaljsku kuglu. Korporacija TIANSHI je podigla proizvodne baze u USA i Kanadi, a u slijedeće dvije godine planira se organizacija proizvodnje u Brazilu i JAR, Australiji, Njemačkoj; Francuskoj , Rusiji, Engleskoj, Italiji, Španiji, Japanu, Južnoj Koreji, Indiji, Indoneziji, Filipinima i Maleziji kako bi se formirao golemi opskrbni sistem. Korporacija TIANSHI će otvoriti u svim većim gradovima svijeta filiale za prodaju masovnog asortimana proizvodnje TIANSHI i stvaranja sistema normi, uvesti će u rad internacionalni izbor kadrova za održavanje globalne mreže marketinga, izgraditi programski razgranati razvoj, koji se uzajamno pokreće u cijelom svijetu koji će ubrzati razvoj osnovne djelatnosti i koji će stvoriti prilike međusobnog ekonomskog razvoja Korporacije i njenih distributera, te radnika Uprave.

U 1996. godini Korporacija TIANSHI je investirala 10 miliona dolara USA u gradnju Instituta TIANSHI kao novog tipa fakulteta  prvog nedržavnog instituta u gradu Tjanczinju. Ovdje se prikupljaju studenti ne samo iz grada Tjanczinja već i iz cijele zemlje i obučavaju kadrovi ne samo za grad Tjanczinj, već i za cijelu Kinu. Školovanje će obuhvatiti humanitarne i ekonomske znanosti, upravljanje, informatiku i druge discipline.

Danas institut surađuje s institutom Mehagen u Njemačkoj pa je dio studenata bio upučen u Njemačku na stažiranje. U institutu TIANSHI nastavnici nisu samo kinezi već su pozvani i profesori iz drugih zemalja. Sada se sređuje suradnja s fakultetima drugih zemelja, kod čega se uzimaju u obzir njihova progresivna iskustva, njihova osobitost u pripremi stvaralačkih kadrova. Razvijajući se u tom smjeru institut TIANSHI ima namjeru da zauzme mjesto među poznatim univerzitetima svijeta.

16.travnja 2000. godine u prijestolnici Kine Pekingu u hotelu za državne goste Djao Juj Taj održana je Međunarodna godišnja konferencija TIANSHI na koju su bili pozvani ambasadori, trgovački savjetnici, distributeri iz više od 80 zemalja svijeta. Predsjednik međunarodne asocijacije mrežnog biznisa iz Amerike gospodin Maikl Šeffild specijalno je doletio da učestvuje u radu konferencije. U svom govoru gospodin Maikl Šeffild je istaknuo da razvoj Korporacije TIANSHI već nekoliko godina izaziva divljenje, a to proizlazi iz čvrstine i neobičnog stvaralačkog napretka distributera TIANSHI.

Za vrijeme konferencije najbolji kineski i strani distributeri bili su nagrađeni automobilima svjetski poznatih firmi. Konferencija je postala novom stepenicom u povijesti razvoja Korporacije i imala veliki utejecaj na strategiju globalnog razvoja TIANSHI.

3 kolovoza 2000. godine u prijestolnici Ruske Federacije Moskvi svečano je otvorena Prva Međunarodna godišnja konferencija TIANSHI. U radu na konferenciji su uzeli učešće distributeri TIANSHI različitih zemalja, a bili su pozvani i mnogi visoki gosti. Učesnici iz Kine doputovali su specijalnim vlakom firme TIANSHI, kojeg su na usputnim stanicama građani toplo dočekivali. Dok su tri specijalna aviona dovezli najviše predstavnike. Na Crvenom trgu oni su ugledali zastavu Kine, čime su bili posebno dirnuti.
Na konferenciji su bili prisutni ambasador Kine u Rusiji gospodin U Tao, bivši predsjednik SSSR gospodin M. Gorbačov, zamjenik predsjednika državnog Parlamenta V. Lukin i drugi istaknuti političari Ruske Federacije, predsjednik međunarodne udruge mrežnog biznisa iz USA gospodin Majkl Seffild, tvorac Programa Uspjeha Greg Perri i drugi. Predsjednik Li Czinj-juanj izrazio je srdačnu zahvalnost svim visokim gostima i prijateljima, koji stalno i neumorno brinu i pomažu stvari TIANSHI -a. On je nagradio najzasluženije lidere-distributere automobilima svjetski-poznatih firmi. Konferencija je prikazala neviđani rast brzog osvajanja stranih tržišta od Korporacije TIANSHI i njenu riješenost na marketinški put.

7 svibnja 2001. godine u državnom centru kulture Tajlanda u gradu Bankoku uspešno je startala međunarodna godišnja konferencija TIANSHI, na kojoj je sudjelovao vice-predsjednik Tajlanda gospodin Čavali. Veleposlanik Kine u Tajlandu gospodin Janj Tin-aji, predsjednik međunarodne udruge mrežnog biznisa iz USA gospodin Maikl Seffild, predsjednik udruge mrežnog biznisa iz Kanade gospodin Pol Gerlault, , tvorac Programa Uspjeha iz Amerike Greg Perri i lideri distributeri iz 86 zemalja svijeta. Predsjednik Li Czinj-juanj je nagradio najzasluženije lidere-distributere automobilima svjetski-poznatih proizvođača.

3 kolovoza 2001. godine više od 8000 predstavnika distributera TIANSHI iz 86 zemalja cijelog svijeta sastali su se u povjesnom gradu Sankt-Peterburgu da proslave šestu godišnicu osnivanja TIANSHI.
Ova konferencija bila je svečana i grandiozna. U radu konferencije uzeli su učešće: predsjednik Asocijacije Mrežnog Biznisa Kanade gospodin Pol Gerlaut , predsjednik Asocijacije Mrežnog Biznisa Engleske gospodin Richard Berri, predsjednik Asocijacije Mrežnog Biznisa Indonezije gospodin Halmi Attamimmi. Oni su visoko ocijenili uspehe, koje je postigla Korporacija TIANSHI za nekoliko godina i poželjeli joj još više uspjeha u budućnosti. Predsjednik Li Czinj -juanj lično je uručio pedesetorici najzasluženijih distributera različitih zemalja automobile vrhunskih klasa. Predsjednik Asocijacije Mrežnog Biznisa Indonezije gospodin Halmi Attamimi nagradio je predsjednika Li Czinj-juanja Diplomom Članstva AMB Indonezije. Rektor Ruske Međunarodne Akademije po pitanju avijacije i kozmonautike akademik Robert Makarov uručio je predsjedniku Li Czinj-juanju Diplomu Najbolja proizvodnja za zaštitu zdravlja za kozmonaute i Diplomu Počasnog Akademika.

Korporacija TIANSHI poklonila je novce i stvari siromašnim ljudima u vrijednost od 30 miliona USA dolara u Kini, Rusiji, Tajlandu i drugim zemljama svijeta, što je podiglo ugled Korporacije.

Prošlih godina Korporacija TIANSHI u Kini i u cijelom svijetu organizirala je brojne skupove najširih predstavnika društva. Korporacija TIANSHI izdvojila je velika sredstva za nagrade liderima distributerima, koji su pored ostaloga primili do sada na dar već 410 automobila svjetski poznatih firmi.

U tim godinama dinamičkog razvoja Korporacija TIANSHI je osigurala svoj brzi razvoj. Društveno priznanje TIANSHI raste i širi se na pet kontinenata svijeta i na taj način se popularizira poduzeće TIANSHI.

Do veljaće 2002. godine više od 30 raznih oblika diploma i medalja dobila je Korporacija TIANSHI u Kini i izvan nje. Korporacija TIANSHI ostvarila je uvjete da postane najistaknutijom u svijetu kompanijom, koja posluje u mrežnom marketingu. Odlična pravila marketinga, dobri uzajamni odnosi partnera, koncepcija stalnog osvajanja novih proizvoda  sve će to postati faktorom postizanja uspjeha.

Korporacija TIANSHI od sveg srca poziva poslovne ljude na suradnju u postizanju velikog cilja - zdravlja ljudi. Primite ovu šansu u svoje ruke pa će vam TIANSHI otvoriti prostor svijetskog razvoja. Mi smo sigurni da će Korporacija TIANSHI sa mnogogodišnjim iskustvom na tržištu, čvrstom stabilnom ekonomikom, s velikom mrežom distributera mrežnog marketinga i modernim sistemom upravljanja obvezno postići strategijski cilj međunarodnog razvoja i ostvariti svijetsko povijesno čudo.

Program proizvoda TIANSHI 2004-Znanstveno- tehnička dostignuća za zaštitu zdravlja !

- 21:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Filozofija istočne medicine
1.Koncepcija U-SIN
2.Koncepcija JIN-JANG
3.Učenje o energiji ČI
4.Učenje o meredijanima CIN-LO
5.Učenje o unutarnjim organima DŽan-Fu
6.Klasifikacija sindroma oboljenja
7.Uzroci bolesti i njihove manifestacije
8.Osnovni principi prevencije i biokorekcije preparatima TKM

Uzroci nastanka glavnih bolesti suvremenog čovjeka sa pozicija zapadne medicine
1.Osnovni medicinski pojmovi
2.Osnovni fiziološki biokemijski pojmovi i mehanizmi
3.Faktori rizika glavnih oboljenja
4.Glavni modeli razvoja bolesti
5.Zašto se razbolijevamo
6.Glavni mehanizmi razvoja bolesti prema filozofiji zapadne medicine

Biološki aktivne materije i zdravlje čovjeka

Jedinstvena svojstva i glavni principi primjene preparata korporacije 'Tianshi'
1.Preparati za čišćenje organizma
-dvostruka celuloza
-hitozan
-antilipidni čaj
-čaj za mršavljenje
-Sanj-gao
-Kapsule Ljan-jan

2.Preparati za poboljšanje prehrane
-biokalcij tablete
-biocink
-bioželjezo
-spirulina

3. Preparati za jačanje imuniteta
-vejkan
-ikan
-kordiceps
-holikan

4.Ostali preparati
-biljna esencija za mršavljenje-tablete
-biljna esencija za mršavljenje-prašak
-digest
-tablete za spavanje
-propolis
-kanli kapsule
-mravlja kiselina

Aparati Tianshi
-Aparat za magnetsku stimulaciju točaka 'Sju-Bao'
-Masažer za noge
-Aparat za normalizaciju krvnog tlaka
-Pojas za mršavljenje

Kozmetika Tianshi

Dvanaest koraka do zdravlja sa našim preparatima
1. Zdravo materinstvo i djetinjstvo

2.Zdrava starost
-ateroskleroza
-gojaznost
-prevremena starost
-život bez raka

3.Zdrava probava
-bolesti zuba
-bolesti želuca
-gastritis
-čir na želucu
-bolesti pankrasa
-hronični pankreatitis
-bolesti žučne kese
-kamen u žuči
-holecistis
-oboljenje jetre
-akutni virusni hepatitis
-hronični hepatitis
-ciroza jetrte
-bolesti crijeva
-disbakterioza crijeva
-kolitis
-zatvori
-hemeroidi

4.Zdrava pluća
-prehlade i gripe
-rinitis, angina, faringitis, laringitis
-sinusistis
-bronhitis, pneumonija
-bronhijalna astma

5.Zdravo srce
-hiperzenzija
-stenokardija, infakrt miokarda
-poremećaj srčanog ritma
-srčana bolest
-izliz krvi u mozak
-tromboflebitis

6.Zdravi zglobovi
-reumatoidni artritis
-degerativna artroza
-giht
-radikulopatija
-prelom kostiju
-osteoporoza

7. Zdravi bubrezi
-infekcija mokraćih puteva
-kamen u bubregu
-adenom prostate

8. Hormonalno zdravlje
-bolesti štitne žlijezde
-šećerna bolest
-cervikalna displazmija
-dobroćudni tumor
-poremećaj menstruacije
-problemi s menopauzom
-neplodnost

9. Zdravlje mozga
-neuroze, depresije
-glavobolja, migrena
-poremećaj sna
-stres
-sindrom kroničnog umora
-neuralgije
-parkinsova bolest
-epilepsija

10. Zdrava koža
-dermatitis, akne
-psorijaza
-pigmentne mrlje
-opekotina

11. Zdravlja čula
-glaukom
-katarakta
-bolesti mrežnjače
-otitis
-nagluvost

12. Zdrav imunitet
-za odrasle
-za djecu
-alergija