Linkovi
Obavijesti-Kontakt
Literatura:
-Dvanaest koraka do zdravlja sa 'Tjanši'
S.A. Batečko
N.A. Derevjanko

Predavanja

Doziranja

Terapije

Iskustva

Marketing plan

zdravlje iz kine

15.03.2005., utorak

Predavanje dr. Ellene Astapenok

PREDAVANJE DR. ELENE ASTAPENOK  DOKTOR NAUKA

Kinezi se liječe 3 godine prije bolesti, a mi poslije pojave bolesti ili 3 dana do smrti.BAD-ovi su napravljeni iz biološkog materijala i sadrže elemente koje naš organizam ne može proizvesti. Za svako godišnje doba uzimaju se BAD-ovi PO KRUGU.Nas ne lječi Ca, Zn, vejkan, već naš organizam, on sve radi sam. Pomognimo mu od proljeća.

PROLJEĆE:
Počinjemo od čišćenja, to je baza svega.Čaj, celuloza, digest, slim.
Celuloza - može se uzimati 7-8 tableta dnevno, ili 0,1 mg na 1 kg težine
Digest  nakon jela po 2 tablete
Slim  riješava probleme žuči, jetre, normalizira metabolizam. Korištenje: 3 paketića na 2 l vode za preventivu-profilaks.

JETRA:
Ikan  4-6 kapsula, 1,5-2 mjeseca; Ikan i čaj ne smiju zajedno
Kordiceps  ako su upale, preventivno 4-6 kapsula 1,5-2 mjeseca, tj. 1,5-2 mg bez problema; kod hepatitisa do 12 kapsula dnevno, uzimati što kasnije od 23-3 h kad radi jetra.Izjednačava odnos yina i yanga.
Cink  do 6 kapsula dnevno
Antibiotik od 6-26 g. živi u jetri i treba ga očistiti. Sada smo sa zdravom jetrom.
Svaki organ ima svoju emociju, ima svoja vrata.
U proljeće jesti što više namirnica zelene boje.

LJETO:
Energija Či kada smo zdravi dobro cirkulira.Osnovna emocija  razvoj. Ljeti jako dobro rastu djeca. Kreće mineralizacija organizma.Mršaviti se ne može u jesen ili zimi. Treba početi u proljeće, 14 dana pojačana kura sa tabletama za mršavljenje  one su kolosalni aktivator metabolizma, a onda uključiti digest tablete  koje otvaraju tokove žuči, a sve zajedno jako aktiviraju metabolizam i jetru. Tablete se ne smiju zloupotrebljavati i mogu se koristiti maximalno 3-4 mjeseca.Traže mnogo vode. Uključiti celulozu.
Poslije celuloze uključiti hitozan, i pojas za mršavljenje.Pojas jako dobro otvara tokove žuči, izjednačava magnetsko polje osobe koje je poremećeno zbog mobitela, TV itd. Primjenom pojasa djeca dobro spavaju.

MINERALIZACIJA.:
Ljeti se mineraliziraju i apsorbiraju svi minerali  čiščenje tankog crijeva, perikarda, srca.
Svi proizvodi od Ca (svih 6)
Cink  obavezno
Spirulina  aktivator metabolizma
Svi preparati uzimaju se uz podlogu čaja. Ca i cink ne uzimaju se istovremeno tokom danaLjeti jesti što više namirnice crvene boje.Zašto onkološkog i sistemskog oboljenje imaju sve više mladi ljudi? Zbog toksikacije.
Sve što organizam uzme ljeti, to će se uzimati i čuvati zimi. Starijim osobama i djeci posebno je potrebna mineralizacija i to na bazi čaja 3 mjeseca. Djeci do 7 godina ne davati antilipidni čaj.PERIKARD  seksualni meridijan:Razvoj organizma bazira se na hormonalnom sustavu, koji je nemoguć bez seksualne energije.
Ljeti obavezno napraviti preventivu srca pomoću:Ca,Holikana,Ulje jeguljeLjeti ne piti vejkan jer je ljeti utjecajem sunca drugačija razmjena ß karotena sa suncem. Cink  piti ga mnogo od 12-16 kapsula dnevno.
Ljeti obavezno napraviti balans energije. Sindrom
kroničnog umora počinje ljeti.. Njegova terapija počinje sada u proljeće. To je vrlo ozbiljna stvar  bolest bez bolesti.

OBOLJENJE SRCA:Holikan ,Ikan  do 5 kapsula 3x dnevno; kod hipertonije počinjati polako 1, 2, 3 ...
MERIDIJAN ZEMLJE:Slezena, gušterača, želudac, stvaranje krvi.Kod ozbiljnih problema koristiti digest do 6 mjeseci za dobru probavu.U želucu ima milijardu dobrih bakterija. U crijevima nosimo od 5-25 kg otpada.

ŽELUDAC:Spirulina od 3 do 7-8 tableta dnevno za doručak
Digest,Sliping  za slezenu i gušteraču ( izvrstan je za razdražljivost i kao antidepresiv i može se uzimati 3x dnevno)Slezena zahtjeva stalnu dohranu.ŽELJEZO  gemno, lako se apsorbira u krvi, uzima se kao preventiva 21-28 dana.Uzima se 2-3 mjeseca poslije operacije i kod osoba koje idu na kemoterapiju i zračenje, nema opadanja kose i zuba i imaju dobru krvnu sliku ( žene u menopauzi oprezno sa željezom).

JETRA:
Ako ništa ne poduzmemo opterećuje se slezena i gušterača koje preuzimaju njenu funkciju.Kava izbacuje Ca iz organizma. Selen se nalazi u spirulini, izvrstan je antioksidans i uzima se kao preventiva u onkologiji.
Hitozan dobro čisti tanko crijevo i pomaže kod stvaranja vezivnog tkiva.Nakon profileksa slezene, gušterače i želuca pomažemo bubrezima koji su jako opterećeni zimi.

Kod PANKREASA, BOLESTI GUŠTERAČE dodati: Vejkan,Ulje jegulje.Sliming  1 čaša prije jela ili 30-40 minuta nakon jela (ako se pije u toku jela razrijeđuju se sokovi)

JESEN - PRIJELAZ IZ AKTIVNOG STANJA U ČUVANJE:
PLUĆA  vlaga, usporava se aktivnost,Pluća imaju najveći broj kapilara, odgovaraju za kožu i kosu  meridijan debelog crijeva, disanje.Treba dovesti u red debelo crijevo kod problema sa kožom i kosom  na 7-14 dana dodati:Holikan,Ikan,Cink,Vejkan.Za mnoga AUTOIMUNA OBOLJENJA ( lupus, reumatoidni artritis ) važno je napraviti detoksikaciju organizma a to je debelo crijevo. Jako je dobar ekstrakat mravlje kiseline.
ČISTA CRIJEVA  DUG ŽIVOT.Jesti namirnice žute boje.
PREHLADE  kod prvih simptoma, žvakati propolis do 12 tableta dnevno sa Ca.Nakon digesta dodati hitozan - velike doze, a kod onkologije do 12 tableta dnevno.

ALERGIJE:
Koža, alergije  Ca, hitozan uzimaju se 2-3 mjeseca- izbacuje soli, kod teških autoimunih oboljenja 4-6 kapsula dnevno. Dodati cink. Ukoliko nastanu bolovi u zglobovima, napraviti mineralizaciju.

PROBLEMI SA KRALJEŽNICOM, DISKOHERNIJOM, OTEKLINE, PROBLEMI KOŽE-Ca, hitozan, cink, ulje jegulje, mravlja kiselina.

HRSKAVICA:
Ekstrakt mravlje kiseline  protiv upala, problema sa hrskavicom. Hrskavica se teško regenerira, a uz pomoć BAD-ova za 3-4 mjeseca. Svi hormonalni preparati razrušavaju hrskavicu.-Ca,Digest,Hitozan,Ulje jegulje.
Ova kombinacija uzima se za probleme sa zglobovima. Kod hrskavice cijelo vrijeme se uzima Ca, pa gaj bao, onda Ca dječji, Ca mozak  kombiniramo sve vrste kalcija.
STALNE INFEKCIJE, UPALA MANDULA:
Propolis žvakati zajednom sa Ca, ispirati grlo sa antilipidnim čajem

ZIMA
Bubrezi su prva majka kod Kineza.Sva nasljedna informacija nalazi se kod muških u bubrezima.
Desni bubreg - kvaliteta sperme
Lijevi bubreg  placenta, kod žena za održavanje ploda
Jedu se namirnice bijele, a kasnije crne boje.
Poremećaj filtracije bubrega.Bubrezi  raspodjela energije Či, odgovorni su za energetiku u organizmu. Za normalni rad bubrega piti tekućine 3 litre dnevno, ˝ litre natašte, obavezno dodati mnogo cinka, kordiceps, gaj bao.Svaki treći čovjek ima pjesak ili kamenac.Čovjek bi trebao živjeti 200 godina, biološki 120 godina.
Bubrezi su odgovorni za kosti zimi. Njihov nedovoljan rad pojačavaju probleme sa kostima, sluhom, ginekološke, neuro-endokrilni sustav, štitnjača, napuhnutost od hormonskih poremećaja.Bubrezi: cink, gaj bao  2 tablete od 15-19h, 1,5 mjesec + čaj; ovakvom terapijom može otići pijesak i kamenci.Kordiceps  kao preventiva 4 kapsule  2 mjeseca, za lječenje 9-12 kapsula.Pojas  osoba sjedi na pojasu  15 minuta grijanje, 15 minuta masaže.

KANLI:Reguliracija esatrogena, uzima se dugoročno pola godine, zamjena za umjetne hormone, poboljšava metabolizam i libido.Vejkan  nakon čišćenja, problemi mioma, mastopatije.Cink  sluh, suhost vaginalnaPreventiva po krugu  godišnja doba.

MASTOPATIJA:-Redoviti seks,Aktivacija hormona,Cink,Ca,Kordiceps,Vejkan (ne uzima se kod fibromioma maternice ili kad su krvarenja).Holikan
Normalizacija probave  filtracija; jačanje  čaj, 1 paletić/2 litre vode i digest; kordiceps nakon 1 mjeseca početi sa malim dozama i povećavati.

SPORTAŠI:U krug, skloni su teškim patologijama. Imaju 3 etape:odmor, trening, takmičenje,Čaj, spirulina,Ikan(otklanja mlječnu kiselinu iz mišića) i kordiceps,Cink i Ca.Ca uzimati stalno zbog poboljšane provodljivosti
mišića.

PUBERTET:Ikan, spirulina, cink; prištići -dječiji kalcij, kordiceps, cink.
OŽILJCI:Ca, cink, kordiceps, hitozan, ulje jegulje
RANI KLIMAKS:Puno cinka, čaj, kanli, ulje jegulje
ŠUM U GLAVI:Problemi sa žučnim i mokraćnim mjehurom-prema Istoku.Ca mozak, čaj, digest, vejkan
Ako je bubreg odstranjen, ostaje žučni kanal  ostaje energija.
ENUREZ  noćno mokrenje:Ca mozak, kordiceps
MRENA  KATARAKTA:Ca, čaj, cink, vejkan, ulje jegulje.
PSIHOOBOLJENJA:Pročistiti jetru i bubrege.Čaj, sliping, digest, ikan, cink.
ONKOLOGIJA:Ca,Kordiceps  9-10 kapsula dnevno,Hitozan  do 12 kapsula ( 3h razlike od drugih BAD-ova).Velike doze, poboljšava se kvaliteta života, ne mijenja se formula krvne slike.Uključiti ikan i holikan.
Preventivno bi se trebalo uzimati kod osoba koje kažu da su zdrave. Zdravlje je instrument za postizanje mnogih ciljeva u životu. Bolestan čovjek loše radi.
Sistemska terapija daje rezultate, a još više sistemska preventiva.Ne preporuča se ići kod jako bolesnih ljudi i ne preuzimati ulogu liječnika. Bolesnim osobama ne smije se reći da će se izlječiti rak za tjedan dana

BOLESNA DJECA:
Različite psihološke komponente utječu na zdravlje djece.
PR: djevojčica, 12 godina, tumor glave; sada poslije 2 godine živi zdravo i normalno.Ca, Ca mozak, hitozan, kordiceps, sliping, aparat za tlak.SANJ GAO  koristiti u vrijeme rada jetre, slezene i gušterače od 9-11 h  lipidna razmjena
LJAN JAN  štiti jetru, piti ga kad radi jetra od 1-3 h noću; do 5 kapsula max  1,2,3.

ŠTITNJAČA:Čvorovi, niski nivo anatioksidanata, uzimati velike doze 3-4 mjeseca: Ca, holikan, cink, ulje jegulje

ALERGIJE:
2-3 godine u krug dok alergija ne prestane.
Ca dječji, cink, digest  3-5 mjeseci

PSORIJAZA: Psihoza, psiha, naučiti da ne budemo nezadovoljni sami sobom i dovesti u red sistem probavnog trakta, čišćenje i jačanje imuniteta.Ca, hitozan,digest, celuloza.

REUMATOIDNI ARTRITIS:
Prvo normalizirati jetru, onda dodati Ca, hitozan, čaj, digest, kordiceps, cink, celuloza, mravlja kiselina  najmanje 6 mjeseci.Čaj se može piti 3-4 mjeseca bez posljedica.

TUBERKULOZAigest, čaj, vejkan, kordiceps  velike doze
Cink (6 kapsula), Ca dječji  sve zajedno 3-4 mjeseca.

VENE:
Sju bao štapići i pojas, Ca, cink, holikan, ulje jegulje.
Vene su problem probave  varikoz, čim se izbace toksini nema vena.

EPILEPSIJA:Ca mozak, Ca dječiji, cink, čaj, sliping  sve piti ujutro.REJNO (mokre ruke, noge, slabost)
Ca dječji, Ca mozak, čaj  2 mjeseca prvi rezultati,
a prije toga čišćenje: celuloza, digest, lan (kuhati čaj).

DIJABETESijabetes je problem probave. Ca mozak  ujutro, Ca šećer, digest, celuloza, cink  naveče; obavezna kontrola šećera u krvi.

Raditi godišnji program za preventivu U KRUG. Ne brojimo novac u novčaniku svog klijenta, to nije naš problem. Trebamo pružati kvalitetnu pomoć, a ostalo osoba treba raditi sama po krugu.Kada se uzimaju BAD-ovi oni imaju energiju Či i budi se bioenergetsko povećanje memorija u podsvijesti. Često igramo tuđu igru, pojavljuje se hipertonija.Sve što se dešava u psihi odražava se u tijelu. Došli smo na svijet da budemo sretni i veseli.
Mladosat srca je u očima  Kineska mudrost.Svaki dan naveče redovito kažite: Dobra veče moja podsvijesti! Želim popričati malo s tobom. Osluškivati sebe. Kada osjetimo neke promjene  zahvaliti, ako je došao kontakat sa podsviješću onda možemo postavljati bilo koja pitanja na koja ćemo dobiti odgovor i za koja trebamo zahvaliti.Unutarnja harmonija je živjeti po krugu, onda ćemo biti dobro, duševno bogati, ne vezivati se za neke stvari, boje, okuse, probleme.Ako mislimo samo na novac, gubimo ga. Prestati lagati.Bilo što da se desi, ostat ćemo mladi i nikad nećemo imati 40 godina.

- 21:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Filozofija istočne medicine
1.Koncepcija U-SIN
2.Koncepcija JIN-JANG
3.Učenje o energiji ČI
4.Učenje o meredijanima CIN-LO
5.Učenje o unutarnjim organima DŽan-Fu
6.Klasifikacija sindroma oboljenja
7.Uzroci bolesti i njihove manifestacije
8.Osnovni principi prevencije i biokorekcije preparatima TKM

Uzroci nastanka glavnih bolesti suvremenog čovjeka sa pozicija zapadne medicine
1.Osnovni medicinski pojmovi
2.Osnovni fiziološki biokemijski pojmovi i mehanizmi
3.Faktori rizika glavnih oboljenja
4.Glavni modeli razvoja bolesti
5.Zašto se razbolijevamo
6.Glavni mehanizmi razvoja bolesti prema filozofiji zapadne medicine

Biološki aktivne materije i zdravlje čovjeka

Jedinstvena svojstva i glavni principi primjene preparata korporacije 'Tianshi'
1.Preparati za čišćenje organizma
-dvostruka celuloza
-hitozan
-antilipidni čaj
-čaj za mršavljenje
-Sanj-gao
-Kapsule Ljan-jan

2.Preparati za poboljšanje prehrane
-biokalcij tablete
-biocink
-bioželjezo
-spirulina

3. Preparati za jačanje imuniteta
-vejkan
-ikan
-kordiceps
-holikan

4.Ostali preparati
-biljna esencija za mršavljenje-tablete
-biljna esencija za mršavljenje-prašak
-digest
-tablete za spavanje
-propolis
-kanli kapsule
-mravlja kiselina

Aparati Tianshi
-Aparat za magnetsku stimulaciju točaka 'Sju-Bao'
-Masažer za noge
-Aparat za normalizaciju krvnog tlaka
-Pojas za mršavljenje

Kozmetika Tianshi

Dvanaest koraka do zdravlja sa našim preparatima
1. Zdravo materinstvo i djetinjstvo

2.Zdrava starost
-ateroskleroza
-gojaznost
-prevremena starost
-život bez raka

3.Zdrava probava
-bolesti zuba
-bolesti želuca
-gastritis
-čir na želucu
-bolesti pankrasa
-hronični pankreatitis
-bolesti žučne kese
-kamen u žuči
-holecistis
-oboljenje jetre
-akutni virusni hepatitis
-hronični hepatitis
-ciroza jetrte
-bolesti crijeva
-disbakterioza crijeva
-kolitis
-zatvori
-hemeroidi

4.Zdrava pluća
-prehlade i gripe
-rinitis, angina, faringitis, laringitis
-sinusistis
-bronhitis, pneumonija
-bronhijalna astma

5.Zdravo srce
-hiperzenzija
-stenokardija, infakrt miokarda
-poremećaj srčanog ritma
-srčana bolest
-izliz krvi u mozak
-tromboflebitis

6.Zdravi zglobovi
-reumatoidni artritis
-degerativna artroza
-giht
-radikulopatija
-prelom kostiju
-osteoporoza

7. Zdravi bubrezi
-infekcija mokraćih puteva
-kamen u bubregu
-adenom prostate

8. Hormonalno zdravlje
-bolesti štitne žlijezde
-šećerna bolest
-cervikalna displazmija
-dobroćudni tumor
-poremećaj menstruacije
-problemi s menopauzom
-neplodnost

9. Zdravlje mozga
-neuroze, depresije
-glavobolja, migrena
-poremećaj sna
-stres
-sindrom kroničnog umora
-neuralgije
-parkinsova bolest
-epilepsija

10. Zdrava koža
-dermatitis, akne
-psorijaza
-pigmentne mrlje
-opekotina

11. Zdravlja čula
-glaukom
-katarakta
-bolesti mrežnjače
-otitis
-nagluvost

12. Zdrav imunitet
-za odrasle
-za djecu
-alergija