Linkovi
Obavijesti-Kontakt
Literatura:
-Dvanaest koraka do zdravlja sa 'Tjanši'
S.A. Batečko
N.A. Derevjanko

Predavanja

Doziranja

Terapije

Iskustva

Marketing plan

zdravlje iz kine

15.03.2005., utorak

SJU-BAO

APARA T ZA MAGNETSKE UBODE BIOTOČAKA-SJUE BAO

U Kini aparat MUB SJUE BAO počinje se koristiti u zamjenu za akupunkturu. Predviđa se da će postati vodeći u svijetu i najpopularniji zbog svoje visoke efikasnosti, udobnosti i jednostavnosti u primjeni.

To je najsuvremeniji aparat u svijetu, visok tehnologije «zelene» medicine za magnetske ubode
biotočaka. Oznaka LJACC (**) br. 226007 Međunarodna zlatna medalja.

SJUE BAO – je mini aparat za medicinske ubode biotočaka (MUB) koji ima izuzetne rezultate i stvoren je na temelju visoke tehnologije.

U Kini SJUE BAO je usavršavan deset godina i stvoren je aparat koji vam predstavljamo.
Praktična primjena aparata SJUE BAO ima rekord efikasnosti – 98,4% što su visoko ocijenili liječnici, stručnjaci i pacijenti.

Aparat MUB SJUE BAO je nagrađen:
& zlatnom medaljom na međunarodnoj izložbi pronalazaka «Peking-1996»;
& zlatnom medaljom «Einsten»na prvoj međunarodnoj izložbi novih tehnologija;
& dobio je visoko ocjenu od šefa države Sun Pina.

Primjenom SJUE BAO postiže se brzi efekt kod sniženja hipertonije, upale, bolova, čišćenja i poboljšanja funkcije kanala i poboljšanja mikrocirkulacije. Nema nuspojava i zbog toga i njegovo ime «zelena ekološka neškodljiva terapija». SJUE BAO ima patent Narodne Republike Kine br. 971032467 koji je priznat u svijetu. On prednjači nad svim drugim vrstama terapije sličnih svojstava.

Aparat MUB SJUE BAO stvoren je na temelju teorije akupunkture drevne kineske medicine u kombinaciji s teorijom suvremene magnetske terapije i elektroimpulsom. Kod pritiska na biološki aktivnu točku (BAT) pomoću aparata SJUE BAO koncentrirani magnetski snop djeluje preko kože na biotočke.

Pomoću skeniranog električnog impulsa
-čiste se i aktiviraju kanali;
-regulira i poboljšava cirkulacija krvi;
-ubrzava mikrocirkulacija u žarištu oboljelog mjesta
-odstranjuje poremećaje u električnom i magnetskom polju čime se postiže profilaksa i ozdravljenje.
Zbog toga SJUE BAO zovu «čarobni štapić» ili «čarobna igra».

UPUTA ZA PRIMJENU

Zapamtite tri riječi – pritisak, skeniranje i elektroimpuls.

Pritisak: usmjerite oštricu na biotočku i pritiskajte je snažno do granice dok pacijent može izdržati tj. u graicama od 100-500 g.

Skeniranje: istovremeno s pritiskom radite kružne pokrete oštrice aparata uzduž i nasuprot okretaja kazaljke na satu (prema tipu masaže). Radeći skeniranje magnetskim snopom statičko magnetsko polje pretvara se u dinamičko i pritom se mijenja lokalno bioelektrično polje, ubrzava se krvotok i povećava se aktivnost liječenja.

Elektroimpuls: kada se pritisak na biotočku produljuje od 1-3 mInute, napravite 1-2 elektroimpulsa po potrebnim biotočkama čime se postiže čišćenje i aktivira se «czinlo» i brzo se pojavljuje veća efikasnost liječenja. Prije nego se izvrši elektroimpuls namjestite predajni štapić tako da on obvezno dodiruje kožu pacijenta, oštrica štapića treba biti najdalje 2 mm od potrebne biotočke.

Ako istovremeno koristite dva aparata MUB SJUE BAO na dvjema točkama i to uglavnom na dvjema simetričnim biotočkama (na primjer točke na sljepoočnicama, točke kod očiju, točke «*enjin» itd.) dobit ćete još veći rezultat.
Okomiti dirketni pritisak i pokreti bez sniženja pritiska po ciklusu «czinlo» također daje dobre rezultate.

Da se riješite bolesti i boli može se neposredno pritiskati točka AŠI (najbolnija točka) što omogućuje brzo liječenje periatritisa, glavobolje, bolova u križima, bolova u *iovcima.

Za liječenje drugih bolesti može se opotrebljavati SJUE BAO prema metodi drevnog kineskog akupunkturnog liječenja, naravno, umjesto uboda potrebno je pritiskati na odgovarajuće biotočke. Ovo isto tako daje brzi i dobar rezultat.

Distributeri «Tjanši» koriste SJUE BAO već 1,5 godine. Praksa je pokazala da se primjenom aparata može efektivno liječiti više od 500 bolesti.

Drevna kineska kultura akupunkture prihvaćena je u cijelom svijetu. Ali da bi se naučila akupunkura i njezina pravilna primjena potrebne su mnoge godine učenja. Kod poučavanja potrebno je izvoditi akupunkturu na cijelom tijelu, a to je teško. Ako se koristite akupunkturom kod neispravnog uboda točke može se pojaviti krv i može se desiti da neće biti efekta ozdravljenja.

U Kini se smatra da liječnik nema prava liječiti ljude, ako ne koristi akupunkturu direktno na svom tijelu. Zato, jer se samo na vlastitom tijelu može proučiti BAT.

Pomoću aparata SJUE BAO mnogi problemi rješavaju se jako dobro jer SJUE BAO ne ranjava kožu.
Na tijelu čovjeka ima više od 1000 BAT. Kod liječenja aparatom SJUE BAO koriste se BAT koje daju osjećaj boli kod pritiska.

U kineskoj literaturi BAT se naziva AŠI. Zašto? Doktor ubode u jednu točku «Da li vas ovdje boli? Drugu «Ovdje boli» I na kraju vi ćete uzviknuti «A, ŠI» BOLI! Upravo i zbog toga je nastao naziv BAT kao «aši».

U medicinskoj literaturi Kine je utvrđeno da smetnje izazivaju bol. Nema boli bez smetnji. Ima se u vidu smetnja u energetskom sustavu čovjeka. čovjek ne može imenovati svoje biotočke, no on jako dobro znade gdje ga boli i gdje postoji problem.

Tražite to mjesto koje najviše boli i vi ćete pravilno odrediti biotočku.
U Kini distributeri «Tjanši» mogu lako i jednostavno uvjeriti bilo koga pomoću tog aparata jer je njegovo djelovanje jako efikasno. Osobito u našem vremenu: ljudi se žele odmah uvjeriti u efikasnost prema svojim osjećajima. To nije baš slično na bioproizvod «Tjanši». Na primjer dobiva se biokalcij i čekaš rezultate. Ovaj aparat daje trenutni osjećaj.
Vi ne trebate pitati od čega boluje čovjek. Svaki odrasli čovjek ima 3 vrste bolesti:

Vid. Liječi se bolje ujutro.
Kralježnica i predio vrata. Liječi se bolje navečer.
Umor, glavobolja. Liječi se prema potrebi.
Kozmetička masaža. Najbolje vrijeme je po danu.

Primjena aparata tijekom 10 minuta daje osjećaj, na primjer da se vid poboljšao.
Druga bolest – to su ramena i kralježnica i navečer – umorna glava.
Ako želite lokalizirati bol odmah teba preporučiti aparat SJUE BAO.

Vi možete prakticirati na bilo kojoj kraljžnici, bilo kojim ramenima. Efekat će se odmah desiti.
Na primjer za skidanje bora oko usta treba koristiti BADI «Tjanši» tijekom nekoliko godina. A pomoću aparata SJUE BAO efekat će se vidjeti već nakon prve seanse.

Ako želite proporučiti aparat ženi koju interesira kvaliteta kože lica napravite joj masažu prema kozmetičkim linijama samo jedne polovice lica tijekom 0,5 sata. I nakon 0,5 sata žena će kada otvori oči vidjeti da joj je jedna strana lica postala mlađa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
“Sjue –bao “ - aparat magnetskog ubadanja bio-točki

Aparat magnetskog djelovanija na biotočke “Sjue –bao“ je proizvod firme TIANSHI, koji ujedinjuje postignuća savremene magnetomehanike za zdravlje i mogućnosti stimulacije strujnim impulsima. Aparat “Sjue –bao“ je zdravstveno – preventivni uređaj, koji je pogodan za korištenje zahvaljujući konstruktivnom riješenju i malim dimenzijama ( on se lako smjesti u đep). “Sjue –bao“ efikasno smanjuje krvni tlak, uklanja upale i sindrome bolova, aktivira cirkulaciju energije, aktivizira “Czinjlo”, poboljšava mikrocirkulaciju krvi. Aparat je načinjen po najnovijim visokim tehnologijama na osnovi starokineske teorije liječenja ubodom igle.

Aparat “Sjue –bao “ to je novi razvoj metode kineskog liječenja ubadanja iglama, nova generacija čarobnih “magičnih igala” . No, tradicionalne igle znaju koristiti samo liječnici,dok uređaj “Sjue –bao “ za liječenje i preventivu mogu koristiti svi bez iznimke. Primjena tradicionalnih igala može izazvati bol uboda, ili kod antisanitarnih uvjeta čak i dovesti do sepse; dok “Sjue –bao” potpuno isključuje bolni učinak i eventualne opasne posljedice.
Brzo postizanje željenog učinka je jedno od karakterstičnih osobina “Sjue –bao”. On zadivljujuće brzo smanjuje krvni tlak, vrši protuupalno djelovanje i uklanja bol, smiruje tijelo i dušu, smanjuje koncentraciju štetnih tvari u organizmu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aparat za magnetnu stimulaciju točaka 'Sju Bao' je veoma učinkovit za elektronsku akupunkturu, stvoren je na bazi najnovije tehnologije, koji ima efekat smanjivanja arterijskog tlaka kod hipertenzije, eliminiranje upala i bolova, čišćenje meredijana 'Cin-Lo' i poboljšavanja cirkulacije energije Či po njima.

Terapija pomoću 'Sju Bao' se vrši jednostavno i učinkovito, bez bilo kakvog rizika od zaraze i neželjenog djelovanja. Zahvaljujući tome je dobio naziv aparat 'zelene ekološke terapije'.

Sju Bao je razrađen na bazi teorije akupunkture drevne kineske medicine u kombinaciji sa suvremenom teorijom elektroimpulsne i magnetne terapije. Aparat vrši terapiju putem djelovanja električnim impulsima i koncentriranim magnetnim snopom na biotočke.

Djelujući na biotočke preko kože, skenirajući ih i šaljući električni impuls određenog intenziteta, aparat čisti i aktivira kanale 'Cin-lo', regulira cirkulaciju u žarištu bolesti, eliminira nepravilnosti u elektromagnetnom polju organizma i na taj način postiže preventivni i terapijski efekat.

Aparat je registriran u Kini (patent br. 971032467). Za preko 10 godina neprestanog usavršavanja i kliničke primjene dostigao je rekordni nivo efikasnosti i dobio visoke ocjene ljekara i pacijenata, kako u Kini, tako i van njenih granica.

Aparat Sju Bao je dobio Zlatnu medalju na međunarodnom sajmu izuma 'Peking 1996' Zlatnu medalju Međunarodnog sajma novih tehnologija i izuma 'A.Ajnštajn' zatim visoke ocjene rukovodstva NRK Sun Pina, Van Guanjina i Ma Venžua koji su istupili sa inicijativom da se aparat distribuira 'u zemlji i svijtu u slavu kineske medicine'.

Zahvaljujući jednostavnosti i velikoj učinkovitosti aparat može da uđe u svaku obitelj. Može se primjenjivati i profesionalno umjesto akupunkture.

Indikacije:
-hipertenzija (početna faza)
-neuralgije
-bol u slabinsko dijelu
-reumatizam
-kardiopatija
-vrtoglavica
-adolescentna kratkovidnost
okoštavanje kičme

Kontraindikacije:
-period menstruacije
-prvo tomjesečje trudnoće
-krvarenje
-pejsmejker
-proteza sa metalnim elementima
-zloćudni tumori
-ne sprovoditi električne impulse
u oblasti srca i glave

Osobnosti primjene:
1. Za liječenje oboljenja nabrojanih u spisku indikacija potrebne točke su prikazane u uputstvu za uporabu. Kod liječenja drugih oboljenja pomoću tog aparata možete koristiti usluge refleksoterapije ili uputstvo za akupunkturu i šiacu.

2. Električni impuls djeluje na udaljenosti 2 mm od kože i primjenjuje se 5000 puta, posle čega on prestaje da djeluje, ali aparat nastavlja da radi putem magnetnog djelovanja i mehaničkog pritiska na biološki aktivne točke. U jednoj seansi ne treba davati više od 1-2 impulsta na jednu točku.

3. U kompletu se nalaze nastavci od nefrita. Nefrit je 'kamen vječnosti'. Čvrst kao čelik, ne mijenja se tijekom vremena, zadržavajući bore. Od davnih vremena nefrit je bio najpopularniji kamen u Kini, bio je poštovan kao sveti kamen i cijenje kao zlato. Po energiji nefrit se odnosi na muški princip-na Jang, mada se smarta univerzalnim kamenom. Zeleni nefrit daje čovjeku životnu snagu, donosi mu sreću. na duhovnom planu taj kamen je veoma zahtjevan prema svom vlasniku: nagoni ga na duhovne podvige, zahtijevajući posvećenost cilju i požrtvovnosti.

Nefrit prvenstveno liječi bubrege, jača mišiće, pročišćava krv, umirije mozak, muškarcima daje sexualnu energiju, a ženama ljepotu. Ako se redovito vrši masaža lica nastavcima od nefrita, ispravljaće se bore i koža će dobijati svjež i zdrav izgled. Zahvaljujući tim nastavcima magnetni snop postaje rasut a ne koncentriran, što povećava površinu djelovanja tamo gdje je potrebno raditi površinski.




- 21:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Filozofija istočne medicine
1.Koncepcija U-SIN
2.Koncepcija JIN-JANG
3.Učenje o energiji ČI
4.Učenje o meredijanima CIN-LO
5.Učenje o unutarnjim organima DŽan-Fu
6.Klasifikacija sindroma oboljenja
7.Uzroci bolesti i njihove manifestacije
8.Osnovni principi prevencije i biokorekcije preparatima TKM

Uzroci nastanka glavnih bolesti suvremenog čovjeka sa pozicija zapadne medicine
1.Osnovni medicinski pojmovi
2.Osnovni fiziološki biokemijski pojmovi i mehanizmi
3.Faktori rizika glavnih oboljenja
4.Glavni modeli razvoja bolesti
5.Zašto se razbolijevamo
6.Glavni mehanizmi razvoja bolesti prema filozofiji zapadne medicine

Biološki aktivne materije i zdravlje čovjeka

Jedinstvena svojstva i glavni principi primjene preparata korporacije 'Tianshi'
1.Preparati za čišćenje organizma
-dvostruka celuloza
-hitozan
-antilipidni čaj
-čaj za mršavljenje
-Sanj-gao
-Kapsule Ljan-jan

2.Preparati za poboljšanje prehrane
-biokalcij tablete
-biocink
-bioželjezo
-spirulina

3. Preparati za jačanje imuniteta
-vejkan
-ikan
-kordiceps
-holikan

4.Ostali preparati
-biljna esencija za mršavljenje-tablete
-biljna esencija za mršavljenje-prašak
-digest
-tablete za spavanje
-propolis
-kanli kapsule
-mravlja kiselina

Aparati Tianshi
-Aparat za magnetsku stimulaciju točaka 'Sju-Bao'
-Masažer za noge
-Aparat za normalizaciju krvnog tlaka
-Pojas za mršavljenje

Kozmetika Tianshi

Dvanaest koraka do zdravlja sa našim preparatima
1. Zdravo materinstvo i djetinjstvo

2.Zdrava starost
-ateroskleroza
-gojaznost
-prevremena starost
-život bez raka

3.Zdrava probava
-bolesti zuba
-bolesti želuca
-gastritis
-čir na želucu
-bolesti pankrasa
-hronični pankreatitis
-bolesti žučne kese
-kamen u žuči
-holecistis
-oboljenje jetre
-akutni virusni hepatitis
-hronični hepatitis
-ciroza jetrte
-bolesti crijeva
-disbakterioza crijeva
-kolitis
-zatvori
-hemeroidi

4.Zdrava pluća
-prehlade i gripe
-rinitis, angina, faringitis, laringitis
-sinusistis
-bronhitis, pneumonija
-bronhijalna astma

5.Zdravo srce
-hiperzenzija
-stenokardija, infakrt miokarda
-poremećaj srčanog ritma
-srčana bolest
-izliz krvi u mozak
-tromboflebitis

6.Zdravi zglobovi
-reumatoidni artritis
-degerativna artroza
-giht
-radikulopatija
-prelom kostiju
-osteoporoza

7. Zdravi bubrezi
-infekcija mokraćih puteva
-kamen u bubregu
-adenom prostate

8. Hormonalno zdravlje
-bolesti štitne žlijezde
-šećerna bolest
-cervikalna displazmija
-dobroćudni tumor
-poremećaj menstruacije
-problemi s menopauzom
-neplodnost

9. Zdravlje mozga
-neuroze, depresije
-glavobolja, migrena
-poremećaj sna
-stres
-sindrom kroničnog umora
-neuralgije
-parkinsova bolest
-epilepsija

10. Zdrava koža
-dermatitis, akne
-psorijaza
-pigmentne mrlje
-opekotina

11. Zdravlja čula
-glaukom
-katarakta
-bolesti mrežnjače
-otitis
-nagluvost

12. Zdrav imunitet
-za odrasle
-za djecu
-alergija